Festlokaler i Aabenraa

Dejlige festlokaler

Selskabslokaler

Skal vi holde din næste fest?

Lokaler til leje i Aabenraa

Hyggelige selskabslokaler til leje i rolige omgivelser med fine udearealer

Udlejning af lokaler

Vi har to dejlige lokaler til udlejning. I det ene lokale kan man være 80 personer og i det andet lokale kan man være 30 personer.

Der er mulighed for at leje vores lokaler uden forplejning. Men ønsker du at vi skal hjælpe jer med maden og borddækningen, så har vi muligheder for at stille kokke og tjenere til rådighed.

Har i brug for overnatning, så har vi 12 dejlige hotelværelser og der er mulighed for at leje vores hytter. Hvis du har en campingvogn eller telt? Så ligger Aabenraa Citycamping lige ved siden af, som vi også er ejer af.

Selskabslokaler i Aabenraa

Hotel fjordlyst tilbyder de perfekte rammer for jeres fest.
Vi har billige selskabslokaler med eller uden forplejning og overnatning.

Så hvad enten det er bryllupslokaler, lokaler til konfirmation, barnedåb, julefrokost eller runde fødselsdage, så har vi rammerne.

Fordelen ved at holde fest på Hotel Fjordlyst er muligheder for at ungerne har et sted at lege. Vi har et dejligt opholdsrum, med TV og legeområder udenfor med boldbane, gynger og hoppepude.

Mødelokaler i Aabenraa

Søger du et mødelokale til dit næste møde eller konference? Så har vi alt hvad du har brug for. Vores lokale har både en projekter og et TV, og der er naturligvis mulighed for at købe kaffe, vand og mad.

Så skal vi hjælpe jer med planlægningen af jeres fest eller møde, så kontakt os på 74 62 26 99 eller info@hotel-fjordlyst.dk

Møder